Straipsnių katalogas

Ką reikia žinoti norint numesti nereikalingus kilogramus?

Šių dienų skubanti visuomėnė vis dažniau susiduria su viršsvorio problema. Todėl nieko keisto, kad didžiuosiuose miestuose klesti sporto klubai o moteriški žurnalai beveik kiekviename numeryje publikuoja po naują stebūklingą dietą. Tačiau kaip rodo naujausi moksliniai tyrimai, norint numesti keletą papildomų kilogramų, visai nebūtina nei sportuoti nei kankinti save dietomis. Tereikia gerti pakankamai vandens. Būtent vanduo yra ta „stebūklinga“ piliulė, kuri padės atrodyti ir jaustis kur kas geriau.

1) Gerkite daugiau vandens. Jūsų organizmui vanduo yra vienas iš svarbiausių elementų reikalingų gyvybei palaikyti. Žmogus be vandens gali išbūti tik penkias paras, kai tuo tarpu bei maisto iki 50 dienų. Todėl duokite savo organizmui vandens. Tai padės užgošti alkio jausmą, greitins medžiagų apykaitą bei padės greičiau numesti nereikalingą viršsvorį.

2) Pradėkite diena nuo stiklinės vandens. Kai tik atsikelsite skubėkite ne kaistis kavos puodelį, bet verčiau išgerkite stiklinę šalto vandes. Tai puikus būdas pradėti diena ir pažadinti ne tik savo protą bet ir skrandi. Tiese tikrai nerekomenduojama yra apsiriboti stikline vandens pusryčiams. Pusryčiai yra tas valgis kurį suvartoti būtina. Taip organizmas gaus reikiamos energijos kasdieniai veiklai, tačiau per dieną sudegins visas kalorijas ir nekaups jų.

3) Gerkite vandenį prieš maistą. Prieš kiekvieną patiekalą išgerkite po stiklinę vandens. Vanduo užims vietą skrandyje, todėl net suvartojus mažesnę maisto porciją bus juntamas sotumo jausmas. Taip pat vanduo padės greičiau suvirškinti maistą, bei jį pašalinti, taip greitindamas medžiagų apykaitą.