vestuviniai ziedaiNeretai yra juokaujama, kad vestuvinis žiedas – antras pagal svarbumą vestuvių komponentas po jaunikio. Būtent dėl šios priežasties vestuviniams žiedams yra skiriamas iš tiesų ypatingas dėmesys. Vis dėlto, būtina akcentuoti ir tai, jog dėmesio labai daug reikalauja ne tik papuošalo pasirinkimas, bet ir jo priežiūra – tik tinkamai prižiūrimas vestuvinis žiedas tarnaus ilgai ir išlaikys nepriekaištingą pirminę išvaizdą. Reikia akcentuoti ir tai, jog vestuvinių žiedų priežiūra yra  labai plati tema, o vienas iš jo aspektų – žinojimas, kada šį papuošalą verčiau nusiimti. Taigi, kokiais atvejais vestuvinis žiedas turi gulėti stalčiuje tam, kad ilgiau išlaikytumėte puikią jo išvaizdą? Juos aptarsime jau netrukus.

Darbas su cheminėmis priemonėmis

Nors dirbant su cheminėmis priemonėmis patariama dėvėti pirštines, akivaizdu,  kad šio patarimo laikosi tikrai ne  visi. Ir nors dirbti be pirštinių yra tikra kur kas patogiau, verta akcentuoti, jog toks poelgis nepalieka pasekmių: cheminės priemonės kenkia rankų odai (ilgainiui jos palieka šiurkščios, išsausėja, jaučiamas diskomfortas),  o taip pat kenkia ir papuošalams, kuriuos tuo metu mūvite. Taigi, jei vestuvinis žiedas ir yra tas papuošalas, su kuriuo nesiskiriate, tai vertėtų tikrai padaryti tuomet, kai ruošiatės atlikti darbus, naudodami chemines priemones.

Plaukiojimas baseine

Nors plaukiojimas baseine suteikia daug malonių pojūčių ir yra naudingas žmogaus  sveikatai, dėmesį verta atkreipti į tai, jog yra ir tamsioji tokio pasirinkimo pusė – jei  baseine plaukiosite ypač dažnai, gali nukentėti, plaukai bei… nuolat nešiojami papuošalai. Kaip žinia, vestuviniai žiedai yra vieni tų papuošalų, kurie nešiojami nuolat. Vis dėlto, pertraukos tikrai būtinos tuo atveju, jei ruošiatės paplaukioti baseine.

Sodo bei daržo

Jei turite jums priklausantį sodą bei daržą, tokiu atveju, ko gero, tikrai neišvengiate ir darbų juose. Pastarieji – patys įvairiausi, tačiau nemaža dalis jų gali pradanginti jūsų vestuvinio žiedo blizgesį. Taigi, jei nenorite, kad taip nutiktų, atminkite, jog, kai yra atliekami sodo bei daržo darbai, vestuviniai žiedai privalo ilsėtis stalčiuje.

Vienas komentaras į: “Vestuviniai žiedai: kada verta juos nusiimti?”

  1. justinas says:

    puikiai

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *